Details, Fiction and χειροπρακτης αθηνα

Δύο απλές και φυσικές συνταγές για να αντιμετωπίσετε την ιγμορίτιδα

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές της υπηρεσίας, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας & θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Σύνδρομα υπέρχρησης (τενοντοπάθεια, επικονδυλίτιδα κ.τ.λ.) -

Για να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας, απαιτείται μία προσεκτική διάγνωση από τον ορθοπεδικό, προκειμένου να τεθούν με σαφήνεια τα αίτια από τα οποία ξεκίνησε το αυχενικό σύνδρομο.

Μερικές φορές όμως το νωτιαίο κανάλι ξεκινά και στενεύει με αποτέλεσμα την πίεση του νωτιαίου μυελού ή των αντίστοιχων νεύρων. Τις περισσότερες φορές η προαναφερθείσα στένωση παρατηρείται μετά το πεντηκοστό έτος της ηλικίας και αποτελεί φυσικό επακόλουθο των εκφυλιστικών αλλοιώσεων που "συνοδεύουν" το πέρασμα του χρόνου. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις, όπου ασθενείς γεννιούνται με συγγενώς στενό κανάλι.

Αν το πρόβλημα είναι αμιγώς η στένωση, τότε κατά κανόνα δε χρειάζεται σπονδυλοδεσία. Αυτό είναι κάτι το οποίο τα τελευταία χρόνια επιβεβαιώθηκε και μέσα από μελέτες. Συχνά όμως το πρόβλημα έγκειται στις αρθρώσεις, οι οποίες είναι κατεστραμένες, με αποτέλεσμα να υπάρχει και αστάθεια της σπονδυλικής στήλης, η οποία εκδηλώνεται πχ.

Η βασική μέθοδος αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών είναι οι ειδικοί διορθωτικοί χειρισμοί (ανατάξεις), που γίνονται πάνω στη σπονδυλική στήλη και γενικότερα σε ολόκληρο το μυοσκελετικό σύστημα.

Σχεδόν τριπλάσιος ο κίνδυνος άνοιας τον πρώτο χρόνο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο

Εν συνεχεία, βάζουμε δύναμη στα πόδια και στα χέρια και σηκώνουμε τον κορμό μας, σχηματίζοντας μια "γέφυρα" με το σώμα μας.

Ο πόνος μπορεί να είναι οξύς και άμεσος ή κάποιος υπόκωφος πόνος, ο οποίος χειροτερεύει προς το τέλος της ημέρας.

Εξάλλου η σωστή συνεργασία μεταξύ φυσιοθεραπευτή και ιατρού δεν μπορεί παρά here μόνο να επιφέρει θετικά αποτελέσματα.

Όροι χρήσηςΠολιτική απορρήτουΟι επιλογές απορρήτου σας

Δημιούργησε τη πρώτη σχολή Ρεφλεξολογίας στην Ελλάδα και μέσω της, παρουσίασε δεκάδες ετήσιες μελέτες και έρευνες που πια μεταφράζονται και διανέμονται σε όλο τον κόσμο, έκανε συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς και μαζί με το πάθος της για την Ρεφλεξολογία δημιούργησαν το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας.

Ενδεικτικά, σε περίπτωση που αντιμετωπίζουμε μια στένωση η οποία εντοπίζεται στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης, μερικοί στόχοι που θέτουμε είναι οι ακόλουθοι:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *